Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi irányelveink >>

Téli feltöltő csomag

28.200 Ft
Menny.:db
Nem értékelt

Úgy érzed lefagytál, a hideg csontig hatol? Tisztítsd és tápláld tested, meg fogja hálálni!

Skeletin:

Segíthet megőrizni a csontok jó állapotát. Támogathatja az ízületek megfelelő működését.

Art-Dren:

Beindíthatja a mikrobiális lerakódások eltávolítását az ízületi rendszerből és a gerincből.

DU:

A vese és a húgyutak méregterheltségét csökkentheti.

Me:

Az élelmiszerek nem megfelelő feldolgozásából származó metabolitok eltávolítására szolgál.

Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A csomag tartalma:

 • Skeletin
 • Art dren
 • DU
 • ME

+ ingyenes szállítás

Télen mindenki számára ajánlott. Más időszakban, akinek az adott területen problémája van, évszaktól függetlenül is szedhető.

Skeletin:

OÉTI engedélyszám: 12893/2013

Minősítése: étrend-kiegészítő. A készítmény nem gyógyszer, az orvos által előírt gyógyszereket nem helyettesíti.

A Skeletin szépiacsontot, kollagént, halolajat, csipkebogyó- és csalánkivonatot, valamint mangánt tartalmazó, bioinformációs készítmény. Elsősorban gyulladásos, illetve degeneratív jellegű ízületi bántalmak esetén érezteti jótékony hatásait, emellett kiválóan alkalmazható a csontok egészséges fejlődésének támogatására is a növekedési időszakban.

A bioinformációk olyan frekvenciák, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó agykéreg alatti központok irányító impulzusaihoz. Működésbe lépésük által zavar támad a negatív információk sorában, és elindul a visszaható regeneráló folyamat.

Az emberi csontváz több mint 200 csontból áll, ezek egy remekül összeállított tartószerkezetben kapcsolódnak egymáshoz. Az egyes csontok ízületi kapcsolódási pontjainál fontos szerepet tölt be a porcszövet, amely védi a csontok felületét a túlzott elhasználódástól.A csontok egészséges felépítéséhez egyrészt a csontszövet 60%-át adó ásványi anyagokra (főleg a kalciumra, a foszforra és a magnéziumra), másrészt a csontszövet 24%-át jelentő kollagénre van szükség. A csontok az ásványi anyagoknak köszönhetően kemények, a kollagénnek köszönhetően pedig rugalmasak (feszítés és nyomás esetén is). Ha a csontokból hiányoznak az ásványi anyagok, akkor puhává (oszteomalacia) és ritkábbá (csontritkulás) válnak, és ennek hatására könnyebben ferdülnek, illetve törnek.Ha viszont a csontok a rugalmas kollagénből szenvednek hiányt, akkor kemények ugyan, de rendkívül törékennyé válnak, és nem bírják a terhelést. A kollagén azért is felettébb fontos kémiai anyag, mert a porcszövetek 40%-át alkotja. A porcszövet fedi az ízületi kapcsolódásokat, védve őket a túlzott kopástól. A csontok és az ízületek egészségének megőrzése céljából fontos a (megfelelő mennyiségű és minőségű) mozgás, valamint a felépítésükhöz és megújításukhoz szükséges anyagok biztosítása.

Energetikai pályák
A Skeletin elsősorban a vese és a húgyhólyag, a gyomor, a hasnyálmirigy, valamint a tüdő, továbbá a szív és a hármas melegítő energetikai pályáját harmonizálja.

Art-Dren:

OÉTI engedélyszám: 1714/2006

A gerinc összetett szerv, ezen készítmény a mikrobiális lerakódások megszüntetésére összpontosít. A teljes körű méregtelenítéshez egyéb készítmények alkalmazása is szükséges. Pl. Aktív acid, Uri dren (vese)

DU:

OÉTI engedélyszám: 1258/2006

Fontos lépés, hogy a bél diszbiozis sikeresen javítható legyen. A vese feladata a stressz csökkentése és a pozitív emberi kapcsolatok, párkapcsolat kialakítása.

A készítmény a húgyúti gyulladások kezelésének fontos része. A vesék szervkörének védő készítménye. A tüdő szervkörének méregtelenítésekor használhatjuk a vesék védelmében.

Me:

OÉTI engedélyszám: 848/2006

Az élelmiszerek nem megfelelő feldolgozásából származó metabolitok eltávolítására szolgál. Pl. glutén, kazein, laktóz, purin, cukor. A megfelelő diéta betartásával is gyakran a szövetben maradhatnak ezért érdemes a fokozni a kiválasztásukat. Gondoljunk ilyen esetben a bélrendszerre és a vizelet kiválasztó rendszer megfelelő működésére is.

Miben egyedülállóak a Joalis készítmények?

A Joalis készítmények tisztán természetes alapú termékek, melyek az ún. HDTX-technológia elvei szerint készülnek. A készítmények holografikus képeket tartalmaznak, melyeket a szervezetünk alvás közben álom formájában megjelenít, átélhetjük újból a szervezetünkben nyomot hagyó, blokkokat okozó eseményeket. Erre természetesen nem mindenki emlékszik. Az ismételten átélt élmények hatására az izmokban lévő feszültség oldódik, így a toxinok elengedése is beindulhat a szervezetben, hasonlóan mint a bioinformációktól, de annál mélyebben. A jelenlegi tudásunk alapján lehetőségünk van másként dönteni és új viselkedésmintákat kialakítani a hasonló élethelyzetekre. Kapcsolatainkat, környezetünkhöz való viszonyunkat fejleszteni.

Ezen információk felismerésével a szervezet aktiválja önmaga védekező rendszerét és az érintett toxint - akár fizikai vagy érzelmi - így önerőből választja ki magából.

A Joalis készítmények második lényeges összetevőinek a növények és egyéb aktív anyagok minősülnek. Nem juttatnak a szervezetbe semmiféle mesterséges vegyi anyagot, és önmagukban sem távolítanak el toxinokat – csupán olyan információkat szolgáltatnak a szervezetnek, hogy az önmaga szabadulhasson meg a toxinoktól, mégpedig a saját természetes, öngyógyító képességeinek a felhasználásával.


 

A készítmény használata:

A cseppek fogyasztását megelőző és követő 20 percben nem szabad étkezni, illetve kávét, teát inni és mentol tartalmú készítményeket fogyasztani. Egyidejűleg többféle Joalis gyártmányú terméket is szabad fogyasztani, csak ügyelni kell arra, hogy az egyes készítmények bevétele között legyen legalább 5 perc szünet.

A készítményeket fokozatosan növekvő adagban ajánlott fogyasztani.

Lehetőség van a bőrre (könyök hajlat, érdús helyre pl csukló vagy köldök környékére) felkenni. Száradás után vihetjük fel a következő készítményt.

Vagy egy pohár (kb. 20-50 ml) vízbe cseppentve minimum 1-2 perc eltéréssel, de inkább 5 perc a készítmények között.

 1. héten 1 x 2 csepp, 2. héten 1 x 5 csepp 3. héten 1 x 10 csepp.

 2. Szükség esetén a hatás növelése érdekében 2 x 10 cseppig felemelhetjük a napi adagot, de sok esetben az 1x 10 cseppel történő fogyasztás elegendő és eléri a várt eredményt.

 3. Ne lépje túl a javasolt napi adagolást!

 4. A készítmény nem gyógyszer és nem helyettesíti az orvos által felírt gyógyszereket sem.

 5. Gyártó: Joalis s.r.o. Orlická 9. 13000 Praha 3. Cseh Köztársaság

 6. Forgalmazó: Body Centrum Hungary Kft 1092 Budapest, Ráday utca 5. 3/2.

 7. Kihelyezett tanácsadó központ: Lakatos Ágnes Fittsejt Tanácsadó Központ 6500 Baja, Kinizsi utca 3/a.

Fogyasztás korlátozások: Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek, illetve várandós és szoptatós kismamák részére. A termék nem helyettesíti az étkezést. Ne lépje túl az ajánlott adagolás mértékét!

Tárolás: Száraz 5-25 C hőmérsékleten, gyermekek elől gondosan elzárva és lezárt kupakkal felfelé álló helyzetben. Nap és elektromágneses tér közvetlen hatásának kitenni tilos. fogyasztani csak a csomagoláson feltüntetett időpontig lehet.

Ez a folyamat hosszabb távú hatásokkal bír, a nehézségek visszahúzódására mintegy egy hónap elteltével lehet számítani, persze a probléma súlyosságának és tartósságának függvényében.

A Joalis készítmények sokoldalú, professzionális megoldást jelenthetnek különféle egyedi problémákra. Ha tovább szeretnéd fejleszteni a tudásod a napi rutinon felül, akkor jó lehetőségnek tartom ezt a módszert megtanulni, vagy megkereshetsz egy tapasztalattal rendelkező terapeutát a probléma megoldására.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.