Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi irányelveink >>

Szállítás és fizetés

Számlázás
A rendelési adatok megadása során kérjük, ügyeljen az e-mail cím pontos megadására, mert erre a címre kerül kiküldésre a rendelés visszaigazolása, kiszállítás esetén az MPL futárszolgálat is a megadott e-mail címre küldi az értesítést, és a rendelésről elektronikus számlát állítunk ki, amely szintén erre az e-mail címre kerül kiküldésre. Amennyiben a csomag átvételéig nem érkezik meg Önhöz az elektronikus számla értesítő levele, kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunkat, és újra kiküldjük a számlát.

Szállítási határidők
Az árurendeléseket, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezünk 1-2 munkanapon belül átadjuk az MPL futárszolgálatnak, ill. személyes átvehetőek. Azonnali árukészlet hiányában a rendeléseket 3-5 munkanapon belül teljesítjük, a várható szállítási és átvételi időpontról e-mailben, vagy telefonon tájékoztatjuk Önt.

Átvételi és szállítási lehetőségek
Egy rendelés termékeinek maximális súlya 2 kg lehet. Amennyiben a rendelés összsúlya ezt meghaladja, akkor 2 kg-ként külön rendelésként kezeljük és 2 kg-ként 1600 Ft szállítási költséget számolunk fel.

Átvétel PostaPonton: 1400 Ft
20.000 Ft feletti megrendelés esetén a CsomagPonton való átvétel: ingyenes!
Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal: 1600 Ft
20.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás: ingyenes!

Személyes átvétel Ügyfélszolgálatunkon
A megrendelt termékek előzetes értesítés után az alábbi címen vehetőek át, amelyet kérünk, 1 héten belül vegyen át. Készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll az átvételi ponton.

Lakatos Ágnes EV
Cím: 6500 Baja, Bokodi út 10/A
Nyitva tartás: előzetes egyeztetés szerint
E-mail: info@fittsejt.hu
 
Fizetési módok
Fizetés az áru átvételekor:
A megrendelt termékek ellenértékét átvételkor, az átvételi ponton, vagy a kézbesítő futárnak kell készpénzben kifizetni. Az MPL futárnál átvételkor bankkártyával is fizethet!

Fizetés banki átutalással:
Amennyiben banki utalással kívánja megrendelését fizetni, kérjük, hogy a megrendelés végösszegének az OTP Bank 11732033-29909128-00000000 számú bankszámlára szíveskedjen átutalni. Kérjük, hogy az utalás közleményében a rendelési számot szíveskedjen feltüntetni.

Fizetés bankkártyával:
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

Barion

Tájékoztatás az MPL futárszolgálattal történő szállítás esetén:
A szállítás kizárólag munkanapokon, 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kiszállítási kísérlet az alapszolgáltatás része. A második kiszállítási kísérlet eredménytelensége, vagy a korrekciós eljárás sikertelensége esetén a csomag visszaszállításra kerül a Lakatos Ágnes EV telephelyére. Ha a csomag nem kézbesíthető, akkor azt az MPL maximum 5 munkanapig tárolja, ennek lejárta után a csomagokat – külön jelzés nélkül – visszaszállítja Lakatos Ágnes EV telephelyére. Átvétel megtagadása, vagy Lakatos Ágnes EV korrekciós eljárás során adott utasítása alapján az MPL nem végez második kézbesítési kísérletet, a csomagot visszaszállítja a feladónak. Amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor a csomagot ne vegyék át, és haladéktalanul értesítsék Ügyfélszolgálatunkat a történtekről.