Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi irányelveink >>

Méregtelenítés

Kedves Látogató!

Gondolom tökéletesen tiszta, ápolt és vegyszermentes környezetet teremtettél magad és családod számára.
Őszintén gratulálok ehhez a minőségi élethez! Tudom, hogy ilyet megteremteni nem kis erőfeszitésbe kerül. Most nem akarok cinikus lenni. Én magam is próbálom megteremteni, de gyarlók vagyunk és gyakran azért hibákba esünk. Pl. társasági összejövetelen nemet mondunk egy majonézre vagy megvizsgáljuk a pogácsát biztos nincs benne olyan, ami számunkra szükségtelen. Pl. lisztjavitószer vagy tojáspor, esetleg aflatoxin nem volt-e előzőleg a lisztben, vagy a zöldség honnan származik és nincs rajta növényvédőszer maradvány. Mi a helyzet a 11 védőoltással? 

De még ha az ételre tökéletesen is odafigyelsz a levegőt, melyet az égen a repülőgépek hasitják hogyan szűröd? Nem vagyok benne biztos, hogy az utcán maszkban jársz, vagy még akkor nem találkoztam veled.

Tehát a toxinok itt vannak körülöttünk, többszörösen, mint elődeinknél. Vajon a szervezetünk ezekre a hatásokra mennyire van felkészülve?

Honnan jöhetnek?

  • levegőből: kipufogó gázok, füst, cigaretta
  • ivóvizből – betegségeink 80 %át megisszuk
  • táplálék útján
  • bőrön keresztül pl. testápoló szerek, kozmetikumok pl. védőoltással, karmolás, harapás
  • fertőzések, rovarok, állatok által terjesztett fertőzés, parazita
  • anya szervezetéből a magzatnak átadott toxinok
  • fogászati anyagok kopása és oxidációja a szájüregben
  • sugárzások: wifi, radiológiai, rádióaktiv anyagok, röntgen,


Gondolom te már tudatos vagy és évente 1-2-szer végzel böjtöt, mellyel emésztőrendszered kitisztitod. Mi a helyzet a májban, az  agyban, szövetekben felhalmozódott, zsirokba csomagolt, idegrendszer területén, nyálkahártyákon betokosodott vegyi anyag toxinokkal?

Szokott bármilyen fájdalmad lenni? Fejfájás, hátfájás, ízületi fájdalmak, orrdugulás, allergia, nátha, hasi görcsök, idegesség, nyugtalanság, koncentráció hiány, alvászavar, cikluszavar?

Gondoltad-e hogy ezen fájdalmak, kellemetlenségek mögött különböző nehézfémek, vegyszerek, mosószer, tartósitószer, füst, rovarcsipések, feldolgozatlan fehérjék, zsirok, cukrok lerakódása áll.

Milyen megoldás van  számodra amely kényelmes, hatékony, biztonságos és gyors ?

A belső méregtelenités módszere – a harmadik évezred egészségéhez vezető út.

A XXI. század belső higiéniája

A mi ügyfelünk az, aki hajlandó magán aktivan dolgozni. Készitményeinknek köszönhetően, a méregtelenitési gyógyászat kitűnő eszköze egy egyén komplex változásának, amely az egészség és a pozitiv tulajdonságok felé vezet. A terápia nagy előnye, hogy nem avatkozik bele az emberi szervezet természetes működésébe, csupán megtisztitja és az öngyógyitó erők müködésbe lépnek.
Készitményeink magas szintű követelményeknek megfelelnek és engedéllyel rendelkeznek. Semmiképpen nem helyettesitik az orvos által felirt gyógyszereket. Lényegüket tekintve speciális élelmiszerek, emiatt jól kombinálhatók más étrend-kiegészitőkkel és gyógyszerekkel.

Ezzel egy félelem nélküli élet lehetőségét kináljuk számodra, melyben bizonyos határokon belül terhelheted szervezeted és a rendszeres évszak szerinti méregtelenitéssel egyszerűen, könnyedén megszabadulhatsz az időről-időre bejutott toxinoktól. Ezzel megelőzheted a felhalmozódását, a nagyobb károsodásokat, sérüléseket, az idő előtti öregedést. Szimpatikus ez számodra?

Rendezés:

Gli-Glu

Raktáron
6.200 Ft

Dige

Raktáron
6.200 Ft

Akoleszt

Raktáron
7.000 Ft

AL

Raktáron
7.000 Ft

DP

Raktáron
7.000 Ft

DU

Raktáron
7.000 Ft

Fatig

Raktáron
7.000 Ft

CE

Raktáron
7.000 Ft

Vertebra

Raktáron
7.000 Ft

ACH

Raktáron
7.000 Ft