Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi irányelveink >>

Izületi csomag

28.200 Ft
Menny.:db
Nem értékelt

Recseg, ropog fáj? Ezt a csomagot próbáltad már?

Már sokféle terméket próbált és semmi nem használ igazán? Vajon az emésztéssel, keringéssel minden rendben van? Hiszen, ha nem tud felszívódni a tápanyag a bélrendszerben vagy a keringésben lévő gyulladások, meszesedések miatt nem jut el a megfelelő helyre, akkor hogyan segítene?

Lehet a legdrágább szer, ha nem jut el a célpontba csak a széklet lesz értékesebb.

Ezzel szemben ebben a csomagban emésztőrendszeri és keringést tisztító összetevők vannak. A csomagban található termékek szinergista módon egymás hatékonyságát támogatják. Egyszerre tisztítja és táplálja a szervezet azon területeit, melyek a mozgásszervrendszerrel kapcsolatban vannak. A tisztítás során eleinte kissé növekedhet a fájdalom, hiszen a salakanyagok távozása egy pozitiv regenerációt indít el. Ezt nevezzük gyógyulási válságnak. Általában 4-5 napig, ritkán 1 hétig tart. Azonban segíthetjük mozgással, több víz fogyasztással, masszázzsal a gyorsabb pozitiv hatás elérését.

Örömteli megújulást kívánok! Fogyasztás során felmerült kérdéseire örömmel állok rendelkezésére!

info@fittsejt.hu címen. Lakatos Ágnes természetgyógyász

Activ-Acid:

A szervezet elsavasodása esetén használjuk, mely készítmény az emésztőnedvek termelődését is kedvezően befolyásolhatja.

Art-Dren:

Beindíthatja a mikrobiális lerakódások eltávolítását az ízületi rendszerből és a gerincből.

DU:

A vese és a húgyutak méregterheltségét csökkentheti.

Me:

Az élelmiszerek nem megfelelő feldolgozásából származó metabolitok eltávolítására szolgál.

Balsamio:

A fogíny védelmében, fogínyvérzésre.

Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A csomag tartalma:

 • Activ acid lásd:https://fittsejtpatika.hu/activ-acid-optimalisemesztes-jobbfelszivodas-tobbenergia-laposhas
 • Art dren https://fittsejtpatika.hu/art-dren-592?keyword=art
 • DU   https://fittsejtpatika.hu/index.php?route=product/list&keyword=DU&description=0
 • ME   https://fittsejtpatika.hu/me-573?keyword=ME
 • + ajándék fogkrém  https://fittsejtpatika.hu/balsamio-651

+ ingyenes szállítás

Activ-Acid:

OÉTI engedélyszám: 19683/20171

Úgy éri el a pozitív eredményt, hogy az emésztőrendszeri enzimek működését támogatja, viszont a sejt közötti térben lévő savas anyagcsere termékek kivezetésében támogatja a szervezet helyes működését. A készítményben lévő információs összetevők harmonizálják a szervezet működését. Elsősorban a vese, lép, máj és a bélrendszer területén. Csökkentheti a gázképződést és a puffadást. Ajánlott fogyasztása étkezés előtt fél órával, hogy előkészítse az emésztőrendszert az étel hatékonyabb feldolgozására. Kapszula tartalma: Aktív összetevő: Aqvamint TG (tengeri alga ásványok, min 30 % Kalcium) 300 mg.


Aktív összetevő: Inulin 185 mg, Aktív összetevő Aerosil 200 pharma (szilicium dioxid) 10 mg, csomósodás gátló – magnézium stearát 5 mg kapszula –zselatin- titán dioxid 100 mg
3 kapszula 270 mg Kalciumot tartalmaz. Az ajánlott napi adag 34 %-a

Art-Dren:

OÉTI engedélyszám: 1714/2006

A gerinc összetett szerv, ezen készítmény a mikrobiális lerakódások megszüntetésére összpontosít. A teljes körű méregtelenítéshez egyéb készítmények alkalmazása is szükséges. Pl. Aktív acid, Uri dren (vese)

DU:

OÉTI engedélyszám: 1258/2006

Fontos lépés, hogy a bél diszbiozis sikeresen javítható legyen. A vese feladata a stressz csökkentése és a pozitív emberi kapcsolatok, párkapcsolat kialakítása.

A készítmény a húgyúti gyulladások kezelésének fontos része. A vesék szervkörének védő készítménye. A tüdő szervkörének méregtelenítésekor használhatjuk a vesék védelmében.

Me:

OÉTI engedélyszám: 848/2006

Az élelmiszerek nem megfelelő feldolgozásából származó metabolitok eltávolítására szolgál. Pl. glutén, kazein, laktóz, purin, cukor. A megfelelő diéta betartásával is gyakran a szövetben maradhatnak ezért érdemes a fokozni a kiválasztásukat. Gondoljunk ilyen esetben a bélrendszerre és a vizelet kiválasztó rendszer megfelelő működésére is.

Miben egyedülállóak a Joalis készítmények?

A Joalis készítmények tisztán természetes alapú termékek, melyek az ún. HDTX-technológia elvei szerint készülnek. A készítmények holografikus képeket tartalmaznak, melyeket a szervezetünk alvás közben álom formájában megjelenít, átélhetjük újból a szervezetünkben nyomot hagyó, blokkokat okozó eseményeket. Erre természetesen nem mindenki emlékszik. Az ismételten átélt élmények hatására az izmokban lévő feszültség oldódik, így a toxinok elengedése is beindulhat a szervezetben, hasonlóan mint a bioinformációktól, de annál mélyebben. A jelenlegi tudásunk alapján lehetőségünk van másként dönteni és új viselkedésmintákat kialakítani a hasonló élethelyzetekre. Kapcsolatainkat, környezetünkhöz való viszonyunkat fejleszteni.

Ezen információk felismerésével a szervezet aktiválja önmaga védekező rendszerét és az érintett toxint - akár fizikai vagy érzelmi - így önerőből választja ki magából.

A Joalis készítmények második lényeges összetevőinek a növények és egyéb aktív anyagok minősülnek. Nem juttatnak a szervezetbe semmiféle mesterséges vegyi anyagot, és önmagukban sem távolítanak el toxinokat – csupán olyan információkat szolgáltatnak a szervezetnek, hogy az önmaga szabadulhasson meg a toxinoktól, mégpedig a saját természetes, öngyógyító képességeinek a felhasználásával.


 

A készítmény használata:

A cseppek fogyasztását megelőző és követő 20 percben nem szabad étkezni, illetve kávét, teát inni és mentol tartalmú készítményeket fogyasztani. Egyidejűleg többféle Joalis gyártmányú terméket is szabad fogyasztani, csak ügyelni kell arra, hogy az egyes készítmények bevétele között legyen legalább 5 perc szünet.

A készítményeket fokozatosan növekvő adagban ajánlott fogyasztani.

Lehetőség van a bőrre (könyök hajlat, érdús helyre pl csukló vagy köldök környékére) felkenni. Száradás után vihetjük fel a következő készítményt.

Vagy egy pohár (kb. 20-50 ml) vízbe cseppentve minimum 1-2 perc eltéréssel, de inkább 5 perc a készítmények között.

 1. héten 1 x 2 csepp, 2. héten 1 x 5 csepp 3. héten 1 x 10 csepp.

 2. Szükség esetén a hatás növelése érdekében 2 x 10 cseppig felemelhetjük a napi adagot, de sok esetben az 1x 10 cseppel történő fogyasztás elegendő és eléri a várt eredményt.

 3. Ne lépje túl a javasolt napi adagolást!

 4. A készítmény nem gyógyszer és nem helyettesíti az orvos által felírt gyógyszereket sem.

 5. Gyártó: Joalis s.r.o. Orlická 9. 13000 Praha 3. Cseh Köztársaság

 6. Forgalmazó: Body Centrum Hungary Kft 1092 Budapest, Ráday utca 5. 3/2.

 7. Kihelyezett tanácsadó központ: Lakatos Ágnes Fittsejt Tanácsadó Központ 6500 Baja, Kinizsi utca 3/a.

Fogyasztás korlátozások: Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek, illetve várandós és szoptatós kismamák részére. A termék nem helyettesíti az étkezést. Ne lépje túl az ajánlott adagolás mértékét!

Tárolás: Száraz 5-25 C hőmérsékleten, gyermekek elől gondosan elzárva és lezárt kupakkal felfelé álló helyzetben. Nap és elektromágneses tér közvetlen hatásának kitenni tilos. fogyasztani csak a csomagoláson feltüntetett időpontig lehet.

Ez a folyamat hosszabb távú hatásokkal bír, a nehézségek visszahúzódására mintegy egy hónap elteltével lehet számítani, persze a probléma súlyosságának és tartósságának függvényében.

A Joalis készítmények sokoldalú, professzionális megoldást jelenthetnek különféle egyedi problémákra. Ha tovább szeretnéd fejleszteni a tudásod a napi rutinon felül, akkor jó lehetőségnek tartom ezt a módszert megtanulni, vagy megkereshetsz egy tapasztalattal rendelkező terapeutát a probléma megoldására.

Balsamio:

Notifikációs szám: 987/2009/12

A fogíny védelmében, fogínyvérzésre. 

Maximálisan frissitő és összehúzó hatású, bioinformációs fogkrém. Elsősorban a vékonybél, a lép-hasnyálmirigy, a máj és a kormányzó meridiánnak, valamint a 3-as melegitő ín-izom pályájának, jin-jang összekötő vezetőjének a harmonizációját segíti. 

Kiemelt hatásterületei: íny, fognyak, vérzés.

Az amazóniai őserdőkből, Peruból származó, gyulladásgátló kopaiva balzsam illóolaját, valamint daganatellenes hatású lapacho és macskarom kivonatát is tartalmazza.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.