Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi irányelveink >>

Neione Matuzalem kapszula

17.900 Ft
Menny.:db
(3)
Egységár: 596,67 Ft/db
  • Oeti eng: 20829/2018
  • felnőtteknek
  • kényelmes használat egyszerű adagolás 
  • Matuzalem kivonatot tartalmaz  (Camellia sinesis (tea-kivonat), vitis vinifera (bortermő szőlő kivonat) C-, B2-, B6-, és B12- viaminokkal kiegészítve.

Matuzalem Neio Dual, egy kétkomponensű készítmény, mely egyedülálló bioaktív Matuzalem flavonoid komplexet tartalmaz ásványi anyagokkal és vitaminokkal kiegészítve egy kemény növényi kapszulában. A lágy kapszula mákolajban oldódó vitaminokat, zsurló kivonatot és válogatott nyomelemeket tartalmaz. A termék sokféle hatással rendelkezik, az immunrendszer és az immunitás támogatásától antioxidáns védőhatásokon keresztül, a kötőszövetek, az idegrendszer, az energia-anyagcsere és a vérkeringés támogatásán át. Kedvezően befolyásolja a pajzsmirigy működését, a látást és általánosan a testi funkciókat.

Matuzalem egyedülálló flavonoid komplexe, melyet "Az élet molekulájának” is neveznek, a teacserje és a bortermő szőlő leghatékonyabb kivonatait tartalmazza, C-vitaminnal és a B-vitamin bizonyos típusaival kiegészítve, amelyek együttesen, rendszeres használat esetén hozzájárulhatnak:

  • szív- és érrendszer támogatásához,
  • az idegrendszer helyes működéséhez,
  • sejtek védelméhez az oxidatív károsodással szemben,
  • az immunrendszer megfelelő működéséhez,
  • az anyagcsere helyes működéséhez.

A Matuzsálem molekuláját, az ENSZ 2009-ben, a világ legjobb találmányának minősítette.
WIPO díjjal tüntették ki a a Matuzsálem molekulát és feltalálóját, a felvidéki Keresztes professzort.

Antioxidáns tulajdonságok

Kutatások bizonyítják, hogy a flavonoidok képesek lekötni az oxigén és a zsírsavak szabadgyökeit, melyek köszönhetően hatékony antioxidánsnak számítanak. Védelmet nyújtanak a sejtek számára a környezet külső és belső káros hatásaival szemben.

Gyulladásenyhítés

A gyulladás a szervezet válasza különféle baktériumok, vírusok jelenlétére, sérülésekre, mérgező anyagokra, de az immunrendszer olyan reakcióira (túlérzékenység) is, ami szövetkárosodáshoz vezethet.

A krónikus gyulladás olyan betegségekkel kapcsolatos, mint például a reumás ízületi gyulladás, bronchiális asztma, ateroszklerózis, Alzheimer-kór, illetve onkológiai megbetegedések.

A kutatások eredményei az mutatják, hogy a flavonoidok gyulladásra gyakorolt jótékony hatása megakadályozhatja a szövetek károsodását, és segíthet az immunrendszer működésének normalizálásában, miközben hasonló hatásmechanizmussal rendelkeznek, mint a szteroid mentes, gyulladáscsökkentő gyógyszerek.

Baktérium- és vírusellenes hatás

A flavonoidok bizonyított antibakteriális és vírusellenes tevékenységet fejtenek ki.

katechin például, melynek forrása a zöld tea, hatékony az élelmiszerekből származó baktériumok ellen, ezért kedvező hatással vannak a gasztronintesztinális (emésztőcsatornával kapcsolatos) rendellenességekre.

Matuzalem NEIO: a 3. generációs Matuzsálem

A Matuzalem NEIO egyedülálló termékek, természetes forrásokból, negatív ionok alapján.
A modern nukleáris fizika, az orvostudomány és a természeti erők ismeretének megalkotott készlete tiszta természetes formájában.

NEIO vitamin és ásványi koncentrátum is egyben, negatív töltésű ionokat tartalmaz, strukturált szerves vízben.

A negatív ionokat az jellemzi, hogy egy extra párosítatlan elektron van a molekula szerkezetében és kémiailag anionaktivitást mutatnak. A különbség azonban az, hogy az anionoknak bázikus, azaz több mint 7-es pH -ra van szükségük a töltés megtartásához, de a nem ionos molekulák a teljes pH spektrummal rendelkezhetnek, a savas, a semleges és a bázikus állapot között, hogy negatív OPR -t mutassanak, azaz negatív energia töltést.

Másrészt a folyékony alapú koncentrátumok (víz, olaj, különféle keverékek) mellett szilárd, nem-ionos molekulák is előállíthatók, például fémes formában. Még ha elektromos vezetőképességűek is, nem ionos mágneses mezőt hoznak létre, amely összetételében, szerkezetében és tulajdonságaiban abszolút egyedülálló.
Ez a helyzet például a Ne Io koncentrátumokban és készítményekben található ásványi anyagokkal.

Egyedülálló tulajdonságuk a hosszú távú stabilitás, és emellett sokáig hordozzák az elektronok szabad energiáját változás nélkül. Az ilyen típusú molekulák napi ellátása hatalmas lehetőségeket biztosít a szervezet számára a saját regenerálódásához, és támogatja a testünkben lévő összes biológiai rendszert, ami a negatív ionok jól ismert tulajdonsága.

HASZNÁLAT:

Az 1. koncentrátum általában jelentősen növeli a negatív elektromos töltést a szervezetben, és ezáltal hasonló környezetet teremt, mint az őssejtek. Ez a rendszer csodálatra méltó regenerációs képességekkel rendelkezik, amelyek szinte korlátlanok.
Betegség esetén mindig csökken a negatív elektromos töltés a sejtekben, ami normál körülmények között feszültséget = életet teremt a sejtekben és ezáltal az egész testünkben. A sejtek degenerálódnak, amikor a negatív elektromos töltés csökken.

2. koncentrátum. Elsősorban a véráram tisztítására, a vérkeringés és a GIT (gasztrointesztinális traktus) működésének normalizálására szolgál.

Matuzalem NEIO kapszula:

Kényelmes használatot és egyszerű adagolást biztosító formában.

Hol segíthetnek a flavonoidok?

Szív- és érrendszeri betegségekben

Közismert a jótékony hatásuk az érfalakra, ahol csökkenthetik az ateroszklerotikus plakkok képződését, csökkentve így a szívinfarktus vagy agyvérzés kialakulásának a veszélyét.

2014-ben tették közzé a klinikai tanulmányok eddigi legnagyobb átfogó elemzését (ún. meta-analízis), amelyek a flavonoidok használata és a szív- és érrendszeri betegségek előfordulása közötti kapcsolatot követték nyomon.

Az elemzés bizonyította, hogy a flavonoidok bevitele a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának veszélyét jelentősen csökkenheti.

Daganatos betegségekkel kapcsolatos kutatások

A flavonoidokat, különösen a Camellia sinensis (kínai teacserje) nevű növény katechin-kivonatait, valamint a tumor növekedése közötti viszonyt az 1980-as évek óta intenzíven tanulmányozzák. A teafogyasztás mértéke és a daganatos megbetegedések előfordulása közötti viszonyt napjainkban is vizsgálják, klinikai kutatások jelenleg is folyamatban vannak.

Anyagcsere-betegségekben

A zsigeri (szervi) zsír túlzott mennyisége anyagcserezavarokhoz társulhatnak, ezek az anyagcserezavarok pedig a szív- és érrendszeri betegségek nagyfokú veszélyéhez vezetnek.

A tealevél-kivonat az emberi anyagcserére és biokémiai folyamatokra számos jótékony hatással van. Csökkentheti az energiafelvételt, egyúttal az energia kibocsátást és a zsírégetést is növeli. A kivonatban található flavonoidok hozzájárulhatnak az anyagcsere folyamatok megfelelő működéséhez.

Agyi betegségekben

Az összegyűjtött adatok azt mutatják, hogy az oxigén reaktív fajtái részt vesznek a neurodegeneratív megbetegedések, mint például az Alzheimer-kór vagy a Parkinson-kór kialakulásában. A teából kivont flavonoidok semlegesítik a szabadgyököket, és enyhítik azok negatív hatását, neuroprotektív hatást fejthetnek ki.

Fertőző betegségekben

A flavonoidok hatással lehetnek a baktériumok osztódására, sejtmembránjukra és metabolizmusukra, ezáltal jó antibakteriális aktivitást fejtenek ki. Számos tanulmány létezik, amelyek a flavonoidok az emberi szervezet immunrendszerére kifejtett hatásával foglalkozik.

Szállítási díj: 2.032 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

NEIO Matuzalem

Étrend-kiegészítő

30 + 30 kapszula

A NEIO Matuzalem az étrend-kiegészítők egészen új szintjét és minőségét hozza el. Ez a kétkomponensű készítmény két, különböző típusú és tartalmú kapszulából áll. A kemény növényi kapszula vitaminokkal és ásványi anyagokkal kiegészített egyedülálló bioaktív flavonoid Matuzalem komplexet, a lágy kapszula mákolajban oldódó vitaminokat, zsurló kivonatot, és válogatott nyomelemeket tartalmaz.

A „ Matuzalem komplex összetételéről, hatásmechanizmusáról a www.matuzsalem.hu és a www.mymatuzalem.hu oldalakon tájékozódhat.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, és a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez. Támogatja az energia anyagcserét, csökkenti a fáradságot, kimerültséget, javítja a vas felszívódását, hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerációjához. Támogatja a megfelelő kollagén képződést a csontok, porcok, íny, bőr, fogak és erek megfelelő funkciójához. Hozzájárul a szellemi aktivitáshoz, és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A szőlőkivonat segít a testsúly csökkentésében és megtartásában. A cink támogatja az immunrendszer funkcióit, antioxidánsként védi a sejteket az oxidációs stressztől. Hozzájárul a bőr, a csontok, a haj és a köröm egészséges állapotának megőrzéséhez, a látásfunkciók megtartásához. Támogatja a DNS és a fehérje képződést, segít megőrizni a megfelelő tesztoszteron szintet a vérben, a termékenységet és a szaporodási képességet. Részt vesz a fehérjék, szénhidrátok, zsírok, zsírsavak és A-vitamin, valamint a savak és a lúgok megfelelő metabolizmusában. A mangán támogatja az energia metabolizmust, hozzájárul a csontok egészséges állapotához, a kötőszövet képződéshez, a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez. A B2-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő állapotához és az energia anyagcseréhez, csökkenti a fáradságot, kimerülést, védi a sejteket az oxidatív stressz ellen. Segít a megfelelő vas anyagcsere megőrzésében, jótékony hatása van a vörösvérsejtekre. Támogatja a látás, a bőr és a nyálkahártya megfelelő állapotának megtartását. A B6-vitamin részt vesz a hormonális aktivitás szabályozásában, támogatja az energia anyagcserét, segít csökkenteni a fáradságot és a kimerültséget. Hozzájárul a vörösvérsejtek megfelelő képzéséhez, és a fehérje anyagcseréhez. Segít megőrizni az immunrendszer és az idegrendszer megfelelő működését, és a pszichikai tevékenységet. A B12-vitamin támogatja az energia anyagcserét, segít csökkenteni a fáradságot és a kimerültséget. Hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, és a szellemi aktivitáshoz. Támogatja a homocisztein megfelelő anyagcseréjét, az immunrendszert, a vörösvérsejt képződést, részt vesz a sejtosztódásban. A zsurló segít megtartani az erek erős és rugalmas állapotát, segít kioldani az erekből a feszültséget, támogatja az oxigéndús vér áramlását a szívizomba. Jótékonyan hat a májfunkciókra, védi a májsejteket a toxikus anyagok ellen. Segít a haj, a köröm és a bőr megfelelő állapotának megőrzésében. Az E-vitamin segít a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében. A réznek jótékony hatása van a kötőszövetekre, segít megtartani a bőr és a haj megfelelő pigmentációját. Támogatja az energia anyagcserét, az immunrendszert, az idegrendszer megfelelő működését. Segít a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében, támogatja a vas szállítását a szervezetben. A jód segít megőrizni az idegrendszer és a kognitív funkciók megfelelő működését. Segít a pajzsmirigyhormon megfelelő képződését és funkcióját, támogatja a bőr megfelelő állapotának fenntartását. A szelén támogatja a pajzsmirigy megfelelő működését, a spermaképződést, és az immunrendszert, segít megőrizni a haj és a körmök egészséges állapotát, védi a sejteket az oxidatív stressztől. A D3 vitamin részt vesz a kalcium és a foszfor megfelelő felszívódásában és hasznosulásában, a vér megfelelő kalciumszintjének megőrzésében. Támogatja a csontok és a fogak megfelelő állapotának megőrzését, az izomműködést. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, részt vesz a sejtosztódásban. 


A porkapszula összetétele: töltőanyag: mikrokristályos cellulóz, nátrium-aszkorbát, cink-citrát, szőlőkivonat 3 %, cianokobalamin 0,1 %, tengeri só, mangán(II)-szulfát, csomósodásgátló: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid, Matuzalem komplex (kínai teacserje kivonat), piridoxin-hidroklorid, riboflavin. Kapszulahéj: hidroxi-propil-metil-cellulóz.

Napi adag 1 kapszula tartalma: 100 mg C-vitamin C (ami a RHP* 125%), 30 mg szőlőkivonat, 10 mg cink (RHP 100%), 10 mg tengeri só,2 mg mangán (RHP 100%), 1 mg Matuzalem (kínai teacserje kivonat), 0,7 mg B2-vitamin B2 (RHP 50%), 0,7 mg B6-vitamin (RHP 50%), 12,5 µg B12-vitamin (RHP 500%).
*RHP = ajánlott napi bevitel

Csíkkal jelölt olajkapszula összetétele: mákolaj, töltőanyag: mikrokristályos cellulóz, mezei zsurló szárkivonat, szelén élesztő, D-α-tokoferol, stabilizátor: polivinil-pirrolidon és vinil-acetát kopolimer, réz-oxid, kálium-jodid, kolekalciferol.

Napi adag 1 kapszula tartalma: 250 mg mákolaj, 80 mg zsurló kivonat, 10 mg E-vitamin (RHP 83%), 1 mg réz (RHP 100%), 75 µg jód (RHP 50 %), 27,5 µg szelén (RHP 50 %), 5 µg D3-vitamínu D3 (RHP 100 %).

Kapszulahéj: hidroxi-propil-metil-cellulóz.

Ajánlott napi adagolás: napi 1 porkapszula és 1 olajkapszula.

Figyelmeztetés:
Nem alkalmas gyermekek, várandós és szoptató nők számára.
Ne lépje túl az ajánlott adagolást. 
Gyermektől elzárva tartandó!
Tárolás száraz helyen, 5 - 25°C hőmérsékleten, közvetlen napsütéstől védendő!
A készítmény nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet, és az egészséges életmódot.

A tartalom súlya: 34,2 g
 

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2021. 02. 04.
Már évek óta használom a cég különböző termékét mivel, hihetetlenül felgyorsítja a szervezet öngyógyító képességét.
Sokkal fiatalosabbnak, energikusabbnak érzem magam. Minden negyedévben elfogyasztok 1 dobozzal megelőzés céljából
|
2020. 04. 14.
Évek óta tartó kézremegésemet szüntette meg 2 hónap alatt!
Hálás vagyok a feltalálónak!
|
2020. 02. 15.