Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi irányelveink >>

Min-dren a komplex nagytakaritó-vegyszer-nehézfém-kozmetika-gyógyszer

7.000 Ft
Menny.:db
Nem értékelt

Emocionális készítmény, mely a tudatalatti szerkezeteiben elrejtett érzelmi és fizikai toxinokra van hatással.

Ilyen anyagok a gyógyszerek, vegyszerek, mosószerek, különböző festékek. Nagyon gyakran szerepel pl. a hajfesték, ruhafesték vagy élelmiszerszinezék a terhelő anyagok között. Kozmetikai anyagok, melyek a bőrön keresztül 2x sebességgel szívódnak fel, és a bőr szöveti méregtelenitése bonyolult feladat. A bőr pedig a benne lévő érhálózaton keresztül elszállitja távolabbi helyekre is. Mindenképpen fontos megemlíteni a különféle fogászati anyagokat, mely nemcsak az amalgám tömés,de különféle műanyag, porcelán és fém ötvözetek. A fémek kiürülése a szervezetből 20 éves felezési idővel 60 év sem elegendő. Gyakorlatilag egy életre szóló program. Készitményeinkkel érezhető pozitív változásról számolnak be az ügyfelek pár hónap alatt. Az ismétlés azonban fontos. A nehézfémek esetében ajánlott 4-5 évente megismételni  a kúrát.

A Min dren készítmény tartalmaz az antibiotikum kivezetésére is alkalmas információkat. Tudtad, hogy addig, amig az antibiotikum nem tudott kiürülni a szervezetedből, addig blokkolja az egészséges jótékony baktériumok szaporodását, életfeltételeit? Tapasztaltad, hogy hiába eszed a különféle probiotikumokat semmi változás? Akkor ez azért van, mert nem tudtad kiüríteni a gyógyszermaradványokat. Később természetesen alkalmazkodni fogsz hozzá, de az is lehet, hogy állandósulni fog egy allergiád.

A  káros földsugárzás, mobiltelefon, tv készülék, wifi sugárzás hatásait csökkentheti. Lehet azt gondolod, hogy te ezektől a sugárzásoktól távoltartod magad, mégis hidd el nem tudod mit kapsz a nagyfeszültségen, a szomszédból, vagy elmégy egy bevásárló központba, ahol több százféle energetikai sugárzásnak vagy kitéve, melyek megzavarhatják tested, szerveid különösen az agy, a pajzsmirigy, agyalapi mirigy és rajtuk keresztül szinte minden sejt frekvenciáját, működését. Természetesen rövid ideig ezeket toleráljuk, de a ha éveken, évtizedeken keresztül ki vagyunk téve ezen hatásoknak? Vegyük figyelembe, hogy a növekedésben lévő gyerekek, kamaszok, kismamák és a változókorú nők vagy férfiak hormonrendszere sokkal nehezebben tolerálja ezeket a hatásokat. 

Élelmiszer adalékanyagok. Természetesen tudjuk, hogy ezek ártalmatlanok. A gyártók erre különösen odafigyelnek. Egyszeri alkalommal. Mi van, ha ezek felhalmozódnak? Mi van akkor, ha többféle tartósitott, adalékolt szinezett terméket fogyasztunk hozzá egy kis műtrágya vagy növényvédőszert is tartalmazó zöldséggel. A májban találkozhat mosószer maradvánnyal, vagy fogászati anyaggal. Ezek egymásra hatásait nagyon nehéz lenne kiszámítani, a természet ezeket összegyűjti, jó esetben zsírokba csomagolja. Később azonban ezeken a toxinokon élő folyamatok indulhatnak meg. Nem egyszerűbb ezektől az anyagoktól rendszeresen, legalább évente 1x,2x megszabadulni?  Tudod milyen könnyebbség ez?

Ha még nem próbáltad ezt a terméket, akkor egy új minőséget tapasztalhatsz meg.

Gyártó: Joalis
Szállítási díj: 1.400 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Emocionális készítmény, mely a tudatalatti szerkezeteiben elrejtett érzelmi konfliktusokra van hatással, mely okozója lehet, hogy a szervezet nem képes eltávolítani bizonyos toxinokat.
Összetétel: víz, etil-alkohol, 10 csepp 1,25 ml tartalmaz:  E vitamin 3 mg, bodzabogyó 2, mcg, citromf 2,5 mcg, görög lepkeszegmag 2,5 mcg

Videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.