Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi irányelveink >>

Flavin7 Floressence

31.900 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
A Floressence Synbiotic ital a Biosa Flora továbbfejlesztett változata. Ionofor technológia, prémium flavonoidok, tele hasznos baktériumokkal.
Gyártó: Flavin
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A Floressence Synbiotic ital a Biosa Flora továbbfejlesztett változata. Ionofor technológia, prémium flavonoidok, tele hasznos baktériumokkal.

Miért fontos a szervezetünknek a bélflóra egyensúlya?

Testünkben több baktérium található, mint emberi sejt. Ez 300-700 féle, nagyságrendileg több billiárd baktériumot jelent az emberi bőrön, a szájban és a torokban, a béltraktusban és a szülőcsatornában is. Az emberi testben élő mikroorganizmusok alkotta ökológiai rendszer a mikrobiom.

Hatalmas felület a külvilággal szemben!

Az egészséges bélflóra feladatai

Enzimek termelése, tápanyagok emésztése, a nyomelemek hatékony felszívódása.

Immunanyagok termelése (70%), fenntartó és regeneráló hatás az immunrendszerre

K- és B-vitamin termelés. Nyálkahártyasejtek védelme és regenerációja.

Probiotikum

Probiotikumnak nevezzük azokat a baktériumokat, gombákat, melyek szájon keresztül bejutva, élve elérik a vastagbelet, majd ott megtapadva (colonisatio) a gazdaszervezet számára hasznos funkciót töltenek be.

Másként megfogalmazva olyan élő microbialis táplálékkiegészítők, melyek a bélflóra egyensúlyának pozitív irányú megváltoztatásával a szervezet állapotát javítják.

Rossz a hangulata?

Az egyik legfontosabb boldogsághormon, a szerotonin 90%-a, a tápcsatornába termelődik (enterokromaffin sejtek által), mennyisége pedig a bélflóra számától, minőségétől is függ. A szájon át bevitt szerotonin nem fejt ki közvetlen hatást a központi idegrendszerre, mivel nem képes átlépni az érfalon. Intravénásan adva is hatástalan, mert nem jut át a vér-agy gáton.

Azt is bebizonyították, hogy számos esetben a depresszió oka a bélflóra helytelen működésével függ össze.

Aki naponta tesz azért, hogy bélflórájának a minősége megmaradjon, az optimistább, energikusabb, lelkesebb lesz.

Jelentősen károsítják a bélflórát a csapvízben bőségesen jelenlévő klór és a nátrium-fluorid, az antibiotikum kezelések, a dohányzás, az alkohol, a fűszeres és zsíros ételek fogyasztása, valamint a mentális és fizikai stressz.

Manapság sokkal több szintetikus, tartósítókkal és színezőanyagokkal teli élelmiszert eszünk, mint nagyanyáink. Viszont ezekkel az ételekkel inkább a káros baktériumokat tápláljuk, amik így erőteljes szaporodásnak indulnak, és a bélflóra egészséges egyensúlya ismét könnyen felborulhat.

Prebiotikum

A prebiotikumok olyan élelmiszer-összetevők, melyekre nem hatnak a gyomor és bélrendszer felső szakaszának emésztőenzimei, éppen ezért változatlan formában képesek eljutni a vastagbélbe, s ott képesek serkenteni a jótékony hatású baktériumok szaporodását.

Szinergizmus

Az a jelenség, amikor két különböző hatóanyag egy időben alkalmazva egymás hatását támogatja és erősíti.

Szinbiotikum

A szinbiotikumok a probiotikumok és a prebiotikumok együttesét jelentik, vagyis olyan készítményeket, melyek alkalmazása során a két tényező előnyös hatása összegződik.

A Floressence baktériumkultúrái:

1. Lactobacillus acidophilus

2. Bifidobacterium lactis

3. Streptococcus thermophilus

4. Lactobacillus casei

5. Lactococcus lactis

6. Bifidobacterium longum

7. Lactobacillus rhamnosus

8. Ligilactobacillus salivarius

A Floressence optimalizálja az emésztési folyamatokat és segítségünkre lehet olyan rendellenességek esetén, mint az emésztési zavarok, bélgyulladások, Candidiasis vagy az antibiotikumok nem kívánatos mellékhatásai.

Az alkalmazott prebiotikum: a kvercetin

Alkalmazott probiotikumok: Lactobacillus casei és Bifidobacterium bifidum.

Ajánlott fogyasztás: naponta 1 x, 2 x vagy 3x 10 ml étkezés előtt fél órával. Ajánlott szájban tartani a jobb felszívódás érdekében. Vízzel hígítható szükség szerint.

Felnyitás után hűtőben tárolandó

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.